You are currently viewing Timo Haikarainen Blues Band

Timo Haikarainen Blues Band

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Uncategorized

LA 20.7.2024

Timo Haikarainen Blues Band on vauhdikasta bluesia, bluesrockia, rock’n’rollia ja esittävä trio Jyväskylä-Helsinki -akselilta. Bändiä johtaa pitkän hiljaiselon jälkeen nopeasti Suomen bluespiirien puheenaiheeksi noussut kitaristi-laulaja Timo Haikarainen. Hän on saanut kiitosta erityisesti energisestä, mutta perinteitä kunnioittavasta soitostaan ja vauhdikkaasta lava-showstaan.

Bändin ohjelmistosta löytyy lainabiisejä BB Kingin, Albert Kingin ja T-Bone Walkerin kaltaisilta blueslegendoilta, Jimi Hendrixiltä, Eric Claptonilta, Creamilta ja Chuck Berryltä. He soittavat myös joitakin omia kappaleitaan uudelta, blues-piireissä hyvän vastaanoton saaneelta levyltään. Mukana Timon triossa on muun muassa basisti Markku Vainio-Pekka, joka on tuttu ulkomaillakin aikoinaan mainetta niittäneestä Suomen blues-rock suuruudesta, Scratchista.

Tervetuloa nauttimaan bändin juurevasta musiikista ja vauhdikkaasta esiintymisestä, jossa yhdistyvät tunteen palo ja tyylisuunnan show-temput kitaran kanssa. Kitara voi soida illan aikana niin niskan kuin selänkin takana ja lattialla pyörien!

Vapaa pääsy!