You are currently viewing HOTELLI HARMA

HOTELLI HARMA

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Uncategorized

LA 11.5. KLO 22

Tervetuloa Hotelli Harman ensimmäinen Kuopion keikalle lauantaina 11.5.2024 Hannikaisen baariin…eiku Kaivuri Pubiin!

Hotelli Harma -yhtye perustettiin Kuopiossa keväällä 2023. Sen ohjelmisto pohjautuu suomalaisen rockin suurmiehen Hectorin tuotantoon. Hector nousi yleisön tietoisuuteen 1960-luvulla folk-musiikki-innostuksen myötä. Hän liukui sujuvasti rock-musiikkiin 1970-luvulla, ja erottui pian Juice Leskisen ohella sanoittajana, joka halusi tehdä rock-lyriikkaa nimenomaan suomen kielellä.

Hectorin sukupolvia yhdistävät biisit nousevat liitoon Hotelli Harman arvostavassa otteessa – kuunneltavaksi, tanssittavaksi tai mukana laulettavaksi. Kuulijoita vuosien varrella liikuttaneet kertomukset ovat Hotelli Harman tulkintoina valmiina löytämään, paitsi Hectorin uskollisia faneja, myös uusia ystäviä.

Hotelli Harman ensiesiintyminen oli 5.8.2023 Leppävirran ”Varrella virran” -tapahtumassa.