You are currently viewing PAPA´S PARADISE

PAPA´S PARADISE

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Uncategorized

LA 14.10.2023 KLO 22-

14.10 Mahtavaa Indie-Bluesin ryminää Kaivurissa. Papa’s Paradise on kuopiolainen Indie -blues yhtye, perustettu vuonna 2013.

Yhtyeeseen kuuluvat Pekka Kortelainen laulu ja kitara, Kari Palokas basso ja Juha Laitinen rummut. Pekka Kortelainen säveltää ja sanoittaa kappaleet. Musiikki on uutta bluesia Indie rock vivahtein.

Yhtye on esiintynyt mm. Mönsteråsin Blues -fesrivaaleilla Ruotsissa, Kuopio Rockissa, Savon solmun blues festivaslissa, Saimaa bluesissa, Leppävirran blues picknikissä ym. Yhtye on julkaissut kappaleita Youtubessa, vuonna 2020 julkaistiin levy Roots CD:nä, Spotifyssä ja muilla alustoilla. Soittajien taustoilta löytyy kuopiolainen kolme levyä julkaissut The Clay Bay Wolves (2006-2013), suomenkielistä bluesia soittanut Vilja Kossander & Osula, Kari Palokkaan osalta Big Bad Bears sekä Juha Laitinen on vaikuttanut Iisalmelaisessa country -yhtyeessä Old Crow.

Yhtyeen kotivivut löytyvät www.papasparadise.fi Kotisivulla linkkiä Youtuben biiseihin ja Spotify, jos haluaa ennakkokokemusta musiikista.

Tulukee – Tulukee kuuntelemmaan 🙂

VAPAA PÄÄSY !