You are currently viewing TINA & HIGHWAY TRIFLE

TINA & HIGHWAY TRIFLE

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Uncategorized

PE 11.8.2023

Tina and the Highway Trifle on uusi bändi, joka vastaa menevän kantrin ja kantrirokin kaipuuseen. Omia sovituksia on luvassa tutuista kantriklassikoista, mutta myös harvemmin kuulluista menopaloista. Bändissä on mukana kokeneita soittajia, joista Tiina ja Rauli ovat tuttuja Sweet Chillystä ja Sunbells Duosta, Juha ja Timo mm. Uhkapelureista ja Lost Gamblersista, Olavin moni tuntee Shakin Skeletonsista ja Nuhapumpusta ja lukemattomista juontokeikoistaan.

Tiina Lappalainen, laulu

Rauli Nuutinen, kitara

Olavi Rytkönen, kitara, mandoliini ja banjokitara

Juha Haverinen, basso

Timo Karhunen, rummut

Showtime about 22:30, vapaa pääsy!

https://www.facebook.com/events/590139239941230