You are currently viewing ROSY DREAM

ROSY DREAM

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Uncategorized

LA 19.8.2023

Karheaääninen rocktrio Rosy Dream on jyntänyt maantienpölystä rokkiaan vuosikymmeniä. Tie on ollut pitkä ja matkalla on tullut vaikutetta monesta suunnasta. Marshallit ovat kasvaneet ja alkoholin jalostama ääni madaltunut.  Bändin laajassa tuotannossa on muutakin kuin Mötörhead- Peer Gűnt- henkistä hardrockia: välillä vaihdetaan akustiseen ja improvisaatiolle on paljon tilaa. Klubeille setissä on pitkä pätkä rockklassikoita loppuiltaan

Kommentti Kuopiorockista: ”Rosy Dream oli taas puolestaan hyvässä iskussa, ja uudet kappaleet joita keikalla kuultiin olivat vallan maukkaita. Toki tällainen groovaava jossain ZZ Topin ja Hanoi Rocksin jne tyyleissä liikkuva bändi toimisi parhaiten jossain klubissa, mutta mainio oli kyllä taas. Jopa ACDCtä oli coverina.”  Antti Heikkinen