You are currently viewing Aittolampi PE 7.7.2023

Aittolampi PE 7.7.2023

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Uncategorized

Livemusiikit jatkuvat pe 7.7.

Jos viinijuhlien tarjonta ei oikein nappaa niin tässäpä vaihtoehto!

Yhtyeen nimi Aittolampi kuvastaa hyvin sen maanläheisesti pilviä hipovaa paneutumista halun ”aittoihin”, joissa kaikki luvaton tapahtuu. Urbaanin itsetuhon kanssa flirttailevaa juurevaa dekadenssia edustaa puolestaan ”lampi”. Se on elämän valuma-allas, johon hukkumista ei voi välttää. Suomen kielen vanhoissa yhdyssanoissa sana ”aitta” muuntuu usein muotoon ”aitto”. Tämä yhtyeen nimessä esiintyvä muoto muistuttaa sanaa ”aito”. On tietoinen valinta bändiltä, ettei nimi ole kuitenkaan Aitolampi. Yhtye ei julistaudu autenttiseksi, vaan luo kappaleisiinsa omintakeisen hervottoman posthumaanin tilan, joka olematta vailla hautavajoamansyvää inhimillistä kerroksellisuutta on samalla itse suorasukaisuus.