You are currently viewing YKSINÄISTEN ILTA

YKSINÄISTEN ILTA

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Uncategorized

TORSTAINA 30.3.2023

Alakultti ei ole kuollut. Se on kasvatellut juuriaan ja levännyt syksyisen suurponnistuksen jälkeen. Iloksemme voimme ilmoittaa, että kokoonnumme jälleen, tällä kertaa torstai-iltana, 30.3.23, Kaivuri Pubissa. Illan ohjelmassa ovat:

* Tyhmien kysymysten pubivisa

* Kohtaamisia- lyhytelokuva

* Kirjailumonologi

* 0500 Männistö

* Ruma Noita

* KURJA

Tervetuloa nauttimaan alakulttuurista, upeista ihmisistä ja lempeästä tunnelmasta. Kekkerit alkaa klo 19 pubivisalla, jossa on palkinto luvassa! Eli kannattaa olla Kaivurin ovenkahvassa kiinni viimeistään silloin. Jää aikaa vaikka haukata pitsaa ja nauttia elämästä asiallisessa seurassa. Tuokaa itsenne, tuttuun tapaan, sellaisena kuin olette. All love ❤

Tapahtuman ikäraja on K18.

Tapahtuma on maksuton.