You are currently viewing AITTOLAMPI – TOUR DE PUB – PE 2.9.2022

AITTOLAMPI – TOUR DE PUB – PE 2.9.2022

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Uncategorized

Yhtyeen nimi Aittolampi kuvastaa hyvin sen maanläheisesti pilviä hipovaa paneutumista halun ”aittoihin”, joissa kaikki luvaton tapahtuu. Urbaanin itsetuhon kanssa flirttailevaa juurevaa dekadenssia edustaa puolestaan ”lampi”. Se on elämän valuma-allas, johon hukkumista ei voi välttää. Suomen kielen vanhoissa yhdyssanoissa sana ”aitta” muuntuu usein muotoon ”aitto”. Tämä yhtyeen nimessä esiintyvä muoto muistuttaa sanaa ”aito”. On tietoinen valinta bändiltä, ettei nimi ole kuitenkaan Aitolampi. Yhtye ei julistaudu autenttiseksi, vaan luo kappaleisiinsa omintakeisen hervottoman posthumaanin tilan, joka olematta vailla hautavajoamansyvää inhimillistä kerroksellisuutta on samalla itse suorasukaisuus.

https://www.facebook.com/events/845934646402706

Showtime noin klo 22:30
VAPAA PÄÄSY!