You are currently viewing LA 7.11.2020 Kelloniemi kumisee / Värjö ja Kesy

LA 7.11.2020 Kelloniemi kumisee / Värjö ja Kesy

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Uncategorized

Paikallista paikallisessa! Kelloniemessä treenaavat Värjö ja Kesy kutsuvat musiikilliseen illanviettoon sekä paikallisia että kauempaakin tulevia kuulijoita.
Värjö on vuonna 2017 aktivoitunut kuopiolainen folk-rockmuusikko, joka esittää omia suomenkielisiä tarinoitaan. Musiikissa on rosoista arkista tarttumapintaa ja vivahteita countrysta, bluesista ja kansanmusiikista. Värjö jatkaa akustista matkaansa syvälle suomalaisuuden umpihankeen.
Kesy tuo Kaivuriin uuden viisihenkisen kokoonpanonsa. Miehistön muutoksista huolimatta bändi pitäytyy sävelkuluissaan edelleen rockin, popin ja punkin äänimaailmoissa kunnioittaen musiikillaan yhtä lailla Johnny Thundersia kuin Tapio Rautavaaraakin. Tasaista tästä ei saa höylälläkään!
Soitto alkaa klo 21 ja baari menee kiinni Koronarajoitusten mukaisesti ennemmin kuin myöhemmin.