You are currently viewing LA 24.10.2020 MOONSHINE MOJO + RAKKI-SAKKE JA LAHJOMATON MIRO @KAIVURI

LA 24.10.2020 MOONSHINE MOJO + RAKKI-SAKKE JA LAHJOMATON MIRO @KAIVURI

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Uncategorized

KAIVURI PUB
LAUANTAI 24.10.
VAPAA PÄÄSY
SHOWTIME 21:00
*******************
TULE TERVEENÄ!
PESE KÄSIÄ!
MUISTA TURVAVÄLIT!
*******************
Moonshine Mojo on kotikutoista, raakaa mutta julmasti groovaavaa bluesia syvältä Savo-Kainuun erämailta. Bluesin lisäksi musiikissa kuuluu vahvasti autotallirock ja punk. Moonshine Mojo soittaa itse rakentamillaan sikarilaatikkokitaroilla ja matkalaukkurummuilla.
Rakki-Sakke ja Lahjomaton Miro on kolmihenkinen rokkibändi Kuopiosta. Yhtye venyttää musiikissaan bluesin, rokin ja punkin rajoja isoilla slide-kitarariffeillä, matkalaukkurummuilla ja omintakeisilla sanoituksillaan.