You are currently viewing LA 10.10.2020 Juicea Kaivurissa

LA 10.10.2020 Juicea Kaivurissa

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Uncategorized

LAUANTAINA 10. LOKAKUUTA 2020.

Juice Leskinen olisi täyttänyt tänä vuonna 70 vuotta. Juicen merkitystä suomalaisessa populaarimusiikissa ei voi liioitella. Elämänsä ja uransa aikana hän synnytti lukemattoman määrän ikivihreitä lauluja, sanoituksia, sävellyksiä, käännöksiä, runoja, jne, jne.
Samalla hän tuli koskettaneeksi useampia sydämiä, kuin kukaan osaa laskeakaan.Ja koskettaa edelleenkin.Juhlavuonna Juicea muistetaan tietenkin monin tavoin ja tässä on yksi niistä: Allekirjoittaneet, eli Pate Friman ja Albert Hyrönen, nappaavat lakit päästään ja istahtavat baarituoleille kitaroineen saatellakseen kuulijoiden iloksi annoksen Juicen rakastetuimpia lauluja.Paikalle on vapaa pääsy. Tervetuloa!